Drankautomaten kopen?

Drankautomaten kopen is hoe dan ook de formule waarmee u op termijn het goedkoopste af bent. Drankautomaten gaan namelijk vele jaren mee, zodat u op het einde van de levensduur uw investering met zekerheid hebt terugverdiend.

U kunt een drankautomaat huren, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de aankoop van een drankautomaat. Drankautomaten kopen is hoe dan ook de formule waarmee u op termijn het goedkoopste af bent. Drankautomaten gaan namelijk vele jaren mee, zodat u op het einde van de levensduur uw investering met zekerheid hebt terugverdiend. U hebt na een aantal jaren uw eigen gratis frisdrankautomaat. Echter, frisdrankautomaten kopen heeft natuurlijk ook een aantal nadelen t.o.v. huren:

  • U moet doorgaans zelf instaan voor het opnieuw vullen van de drankautomaten;
  • U staat zelf in voor het onderhoud van de drankautomaten;
  • U profiteert minder snel van nieuwe technologische ontwikkelingen op het vlak van drankautomaten.

Ga dus steeds zorgvuldig te werk wanneer u overweegt om drankautomaten te kopen. Informeer u bij verschillende leveranciers zodat u zeker van de beste prijs kunt genieten. Dat kan bij gespecialiseerde sites zoals deze. U kunt natuurlijk ook steeds overwegen om een tweedehands drankautomaat aan te kopen.

Een drankautomaat kopen: waarop te letten?

Wanneer u drankautomaten wilt kopen, moet u altijd goed uitkijken. Kijk om te beginnen zeker naar de gebruiksvriendelijkheid van de toestellen. Stel uzelf de vraag: zijn deze drankautomaten eenvoudig genoeg opgevat om ook door kinderen te kunnen worden bediend? Drankautomaten met heel veel opties en knopjes zien er misschien wel mooi uit, maar omdat ze zo moeilijk te bedienen zijn, zullen ze misschien minder snel worden gebruikt. Kijk zeker ook eens met een scherp oog naar het onderdeel van de drankautomaat waar het drankje in terechtkomt nadat het door de klant werd aangeschaft. Is dit veilig, ook voor kinderen? Denk eraan dat u misschien wel gedeeltelijk verantwoordelijk bent als er een ongeluk gebeurt met uw frisdrank automaat.
Aangezien alle drankautomaten werden ontworpen om welbepaalde producten te verdelen, denkt u best eerst goed na over de producten die u wenst aan te bieden alvorens u op zoek gaat naar een frisdrankautomaat. Denk er ook aan dat u het onderhoud van de drankautomaten zelf zult moeten bekostigen, en dus best ook zoveel mogelijk kleine herstellingen eigenhandig moet kunnen doen. Ga dus specifiek op zoek naar drankautomaten die makkelijk te onderhouden zijn. Een goede manier is te rade te gaan bij mensen die al een toestel bezitten en hen te vragen hoe zij het onderhoud ervaren.

Aankoop drankautomaat tweedehands?

De goedkoopste manier om drankautomaten te kopen is op zoek te gaan op de tweedehandsmarkt. U kunt bijvoorbeeld zoeken op het internet. Toch kan de aankoop van tweedehands frisdrankautomaten u ook zuur opbreken:

  • Niet alle aanbieders van tweedehands drankautomaten zijn even betrouwbaar. De kans is reëel dat u een toestel koopt dat minstens gedeeltelijk defect is.
  • De kans is groot dat u geen – of een minderwaardige – garantie krijgt op tweedehands drankautomaten.
  • Tweedehands drankautomaten bieden vaak niet dezelfde gebruiksvriendelijkheid als nieuwe modellen, wat tot ontevredenheid bij de gebruikers zou kunnen leiden.
  • Tweedehands drankautomaten zijn minder zuinig in het verbruik. Zo zou het kunnen dat u het geld dat u uitspaarde door tweedehands te kopen, onmiddellijk terug uitgeeft aan een hogere elektriciteitsfactuur.

Op zoek naar betrouwbare drankautomaten? Vraag dan vandaag nog tot drie GRATIS offertes aan. Het is geheel vrijblijvend en u krijgt een antwoord binnen de 48 uur!

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?