Model van frisdrankautomaten

Search

Meer en meer vendingautomaten

Vending is een term die gebruikt wordt ter verwoording van distributieautomaten voor verschillende doeleinden. Dit kunnen dus automaten zijn die gebruikt worden voor snoep, dranken, brood, groenten,…Kortom er zijn vendingautomaten voor diverse zaken en dit assortiment breidt nog steeds uit. Het gebruik van vendingautomaten zorgt er namelijk voor dat men het nodige kan aanbieden aan de klant zonder dat men een meerkost heeft van een personeelslid die daadwerkelijk de klanten hoeft te bedienen. Voor de tewerkstelling is dit uiteraard niet goed, maar voor bedrijven die vendingautomaten aanschaffen of verkopen des te meer.

lire plus »

Snackautomaten met of zonder service

Snackautomaten duiken vandaag de dag overal op. Zowel bedrijven, scholen en openbare gebouwen zien meer en meer het nut van het plaatsen van een snackautomaat. Vooral in ons huidig werkritme en de hedendaagse drukte is het soms moeilijk om op regelmatige tijdstippen te eten. Snackautomaten kunnen uiteraard geen volwaardige maaltijd vervangen maar ze kunnen er wel voor zorgen dat men een tijdelijke hongerstiller kan verorberen.

lire plus »

Snoepautomaten voor elke kleine honger

Het overkomt iedereen wel eens, na de lunchpauze of in de voormiddag begint onze maag plots te rammelen en krijgen we honger. Soms is het nog eventjes alvorens men in lunchpauze kan gaan of tegen dat het avond is en men thuis iets kan gaan eten. Snoepautomaten zijn dus een ideale oplossing om die honger eventjes te stillen. Voor een kleine bijdrage kunnen we kiezen uit een zeer groot assortiment van tussendoortjes zodat we eventjes terug aan het werk kunnen zonder hongergevoel.

lire plus »

Verkoopautomaten: snoep, drank en kaartjes

Verkoopautomaten die drank, snoep en snacks verdelen, vindt men vaak op drukbezochte plaatsen zoals stations, kantines, parkeergarages, scholen, ziekenhuizen en bedrijven. Maar ook kaartjesautomaten kan men op meerdere plaatsen vinden.

lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaautomaat ?