Twee-in-een automaat: koude dranken en snacks

wilt u graag koude dranken en snacks aanbieden binnen uw bedrijf, maar heeft u niet genoeg ruimte voor twee automaten? Een twee-in-een automaat is de uitkomst!

Een cola automaat in uw bedrijf kan zowel in de zomer als in de winter zorgen voor een aangename pauze met de nodige verfrissing. Vooral in de warme zomermaanden is het leuk om gans de dag een frisdrank ter beschikking te hebben. Vroeger bestonden effectief enkel automaten die frisdranken verdeelden maar vandaag de dag kan men zelfs stukken fruit of andere snacks in een snoep of drankenautomaat vinden.

Een snack kan ook gezond zijn

De cola automaten of automaten voor andere dranken of snacks zijn gedurende vele jaren serieus veroordeeld geweest door mensen die een gezondere levensstijl wilden aanhouden. De automaten brachten hen te veel in verleiding en daardoor konden ze niet weerstaan aan de aanlokkelijke roep van een blikje cola, een wafel of een stuk chocolade. Voor deze mensen bestaat er echter niet langer meer een excuus want men kan nu in vele gevallen al kiezen waarmee men de automaat vult. Men kan bijvoorbeeld ook water, stukken fruit en broodjes voorzien zodat men niet enkel hoeft te kiezen voor de minder gezonde snacks.

Een bijkomende troef die men nu ook heeft  is dat men voor snacks en dranken niet langer twee automaten nodig heeft maar men dit kan combineren in één automaat namelijk met de twee-in-één automaten. Hier vindt men zowel koude dranken in als lekkere snacks dus voor iedereen wat wils. Men heeft dus geen dubbele kosten meer, geen dubbel onderhoud meer en slechts een eenmalige investering of één huurcontract in plaats van verschillende.

 Zelf aanvullen of een totaalpakket

Bepaalde leveranciers voorzien in een totaalpakket wanneer men beslist een automaat bij hen te huren of te kopen. Dit betekent dat zij zowel het onderhoud en herstellingen op zich nemen, evenals het regelmatig bijvullen van de automaat. Vooral wanneer men een twee-in-één automaat heeft kan dit handig zijn omdat men rekening moet houden met de vervaldata van zowel de dranken als de snacks. In dit geval is het dus de leverancier die dit in uw plaats zal doen waardoor u totaal geen bijkomende kosten meer hebt. Uiteraard betaalt u hiervoor een meerprijs in uw contract maar tenslotte moet u als bedrijfsleider anders iemand aanwijzen die deze taak op zich neemt. Bovendien bent u op die manier  ook zeker dat uw automaat nooit leeg zal zijn en steeds voorzien zal zijn van de meest gebruikte dranken en snacks.

U ziet dat de voordelen die een  twee-in-automaat bieden zeker en vast ook voor zaak een meerwaarde zullen betekenen en dit zowel naar klanten toe als naar uw personeel.  Vraag dus meteen uw vrijblijvende offertes aan!

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?