Is een snackautomaat interessant voor een klein bedrijf?

Bent u eigenaar van een klein bedrijf en denkt u eraan om een snackautomaat aan te schaffen? Bekijk dan snel hier de voordelen!

In ieder bedrijf zijn mensen werkzaam. Hetzij een paar of een groot aantal. Het is dus voor iedere organisatie van groot belang om te zorgen dat de medewerkers met plezier hun werk blijven doen en productief zijn. Daarom is het goed om te zorgen voor dat ze beschikken over de mogelijkheid tot het drinken van een warme of koude drank in de pauzes. Maar niet alleen drinken zorgt voor een productieve oppepper. Ook een kleine snack kan een groot verschil maken in het energie niveau. Om dit te bewerkstelligen zijn er diverse soorten snoep- of snackautomaten te verkrijgen waar u uw medewerkers een groot plezier mee zal doen.

Welke snacks kunnen er zoal in een snackautomaat?

Eigenlijk kan alles worden aangeboden in een automaat. Van crackers tot aan chocoladerepen. Het is belangrijk wat de vraag is binnen de doelgroep. Maar om een paar voorbeelden te noemen:

  • Chocolade repen
  • Diverse rolletjes snoep
  • Pakjes kauwgom
  • Crackers, plakjes cake, koek
  • Zakjes nootjes, chips

Diverse betaalmogelijkheden

Als er een snackautomaat wordt geplaatst zal het bedrijf moeten nadenken over de betaalwijze van de snacks. Hier zijn namelijk diverse manieren voor bedacht. Zo kan het volledige bedrag van een product door de werknemer worden betaald. Ook kan het bedrijf een deel van deze kosten voor zijn rekening nemen waardoor het bedrag voor de werknemer aanzienlijk lager zal zijn. Hierdoor zal de prijs die de medewerkers betalen voor een snack bijvoorbeeld 50 cent bedragen.

Welke automaat past het beste bij ons bedrijf?

Dit hangt geheel af van de noden van uw bedrijf en de doelgroep. Breng in kaart hoe een snackautomaat verbeteringen kan verwezenlijken. Waar heeft men behoefte aan en wat zijn de gewenste producten?
Vervolgens moet er ook gekeken worden naar het budget. Is het huren van een automaat beter of is de aanschaf in uw geval verstandig? Dit alles bespreekt u vervolgens met een vakkundige leverancier. Deze zal u adviseren wat de beste beslissing is.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?