Definitie

Search

Automaat met verse dagproducten

Iedereen kent de automaten met ongezonde snacks en frisdranken. Dit is niet uw enige keuze, u kunt ook kiezen voor een automaat met verse dagproducten. Gezond en verse tussendoortjes zullen uw werknemers stimuleren.

lire plus »

De voordelen van Coca Cola automaten in uw bedrijf

Het plaatsen van een Coca Cola automaat in uw bedrijf kan voor heel wat extra tevredenheid zorgen bij uw werknemers. Velen van uw arbeiders of bedienden blijven over de middag in het bedrijf eten, hetzij met hun eigen lunchpakket of in het bedrijfsrestaurant. Volgens de wetgeving is een werkgever verplicht water te voorzien voor zijn medewerkers maar geen frisdranken. Maar we weten allemaal dat niet iedereen het altijd heeft voor water. Sommige mensen drinken liever af en toe frisdranken om de variatie te behouden. Op die manier kan u ook deze werknemers tevreden houden door middel van het plaatsen van een Coca Cola automaat. De frisdrankautomaat zorgt ervoor dat uw werknemers of u zelf voorzien zijn van diverse frisdranken aan een zeer gunstig tarief.

lire plus »

Een Pepsi automaat plaatsen

Als u aan het hoofd van een bedrijf staat en uw werknemers perfect gekoelde frisdrank wil aan bieden op elk moment van de dag, dan kunt u een automaat laten installeren. Ook als u directeur bent in een school, dan wil u de schoolkinderen graag af en toe een verfrissing aanbieden. Een Pepsi automaat kan dan de oplossing bieden.

lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaautomaat ?