Laat een Coca Cola automaat voor verfrissing zorgen

Als bedrijfsleider of directeur wil u uw werkgevers en bezoekers graag de mogelijkheid bieden om op elk moment van de dag van een perfect gekoelde frisdrank te genieten. Dat kan als u een Coca Cola automaat laat installeren.

Niets is zo verfrissend als een koude Coca Cola op een warme dag. Maar zelfs als de temperaturen niet de pan uit swingen, kan een Coca Cola verkwikkend werken. Als bedrijfsleider of directeur wil u uw werkgevers en bezoekers graag de mogelijkheid bieden om op elk moment van de dag van een perfect gekoelde frisdrank te genieten. Dat kan als u een Coca Cola automaat laat installeren.

De ideale plek voor een Coca Cola automaat

De ideale plaats voor een frisdrankautomaat is een plek waar veel mensen passeren of pauze nemen, zoals een wachtzaal, speelplaats of kantine.

Een Coca Cola automaat:
* voorziet u van een zoete verfrissing
* kan verschillende producten bevatten
* wordt geplaatst door een frisdrankverdeler

Aanbod

Als u besloten heeft een drankautomaat te plaatsen, dan kunt u beginnen nadenken over het type automaat dat u nodig heeft. Als er veel personen in uw bedrijf werken of in uw wachtruimte komen, dan kiest u best voor het grootste model Coca Cola automaat. De meest gebruikte maten zijn blikjes van 33cl of plastic flesjes van 50cl. Naast Coca Cola kan de machine ook gevuld worden met Coca Cola Light of Coca Cola Zero. Als er bijvoorbeeld veel vrouwen in uw bedrijf werken die op hun lijn letten, dan is het aanbieden van Coca Cola Light een goed idee. Zo kan er genoten worden van een zoete verfrissing, maar zonder suiker en zonder calorieën. Uit onderzoek blijkt dat mannen die op hun lijn letten, eerder naar Coca Cola Zero grijpen. Voorzie dus genoeg van deze variëteit als er veel mannen in uw bedrijf werken.

Wie installeert de Coca Cola automaat?

Wie een Cola Cola automaat wil laten plaatsen, zal die kunnen huren van een grote verdeler van de frisdrank, meestal aan een voordelige prijs. Deze lage prijs wordt verklaard door het feit dat de verdeler er alle belang bij heeft dat zijn merk op zoveel mogelijk plekken aanwezig is. Sommige verdelers vragen evenwel een exclusiviteitscontract te ondertekenen.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?