Een cola automaat huren

"Zou ik een cola automaat in m'n bedrijf of school plaatsen?" Deze vraag heeft elke ondernemer of directeur zich al eens gesteld. Als bedrijfsleider of schoolhoofd wil u natuurlijk uw werkgevers of leerlingen graag een plezier doen en zorgen voor perfect gekoelde dranken op elk moment van de dag.

“Zou ik een cola automaat in m’n bedrijf of school plaatsen?” Deze vraag heeft elke ondernemer of directeur zich al eens gesteld. Als bedrijfsleider of schoolhoofd wil u natuurlijk uw werkgevers of leerlingen graag een plezier doen en zorgen voor perfect gekoelde dranken op elk moment van de dag. Als uw werknemers dan een dipje hebben, is zo’n gekoelde drank meer dan welkom. Met een drankautomaat heeft u een volledig assortiment dranken van de bekendste merken tot uw beschikking. U kunt ervoor kiezen een automaat te huren, te leasen of te kopen.

Soorten drankautomaten

Als u besloten heeft een drankautomaat te plaatsen, dan kunt u beginnen nadenken over het type automaat dat u nodig heeft. De meeste leveranciers bieden automaten aan voor frisdranken, warme dranken en drankfonteinen. U kunt ervoor kiezen enkel cola aan te bieden en een cola automaat laten installeren. De meest gebruikte maten zijn blikjes van 33cl of plastic flesjes van 50cl. Naast Coca-Cola kan de machine ook bijgevuld worden met Coca-Cola Light en Coca-Cola Zero of Pepsi en Pepsi Max.

Wie installeert de cola automaat?

Wie een cola automaat wil laten plaatsen, zal die vaak kunnen huren van een grote verdeler van frisdrank aan een voordelige prijs. Dit kan omdat de verdeler er alle belang bij heeft dat zijn merken op zoveel mogelijk plekken aanwezig zijn. Sommige frisdrankverdelers vragen wel een exclusiviteitscontract te tekenen, dat bepaalt dat het bedrijf of de school die de automaat plaatst, geen frisdranken mag verkopen van een andere leverancier.
De installatie gebeurt door een gespecialiseerd bedrijf, dat ook instaat voor het bijvullen van de stock en het technisch onderhoud van de machine. Het enige dat u zelf moet doen, is elke dag de machine bijvullen.

Leasing Utilitaire
Voordelen Cola automaten
* voordelige huur
* exclusiviteitscontract
* sensibilisering in scholen

Is een cola automaat in een school verantwoord?

De aanwezigheid cola automaten in schoolkantines is niet onomstreden omdat het hoge suikergehalte in cola bijdraagt tot gewichtstoename bij kinderen. Voorzie dus zeker ook de mogelijkheid om de light-versie van deze frisdrank aan te kopen. U kunt als school ook aan sensibilisering doen van uw leerlingen; waarschuw hen voor het gevaar van teveel calorierijke frisdrank. Coca-Cola besloot trouwens enkel automaten met suikervrije drank te plaatsen in lagere scholen.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?