Cola machine

Wanneer u of één van uw werknemers ventjes een dipje hebben of gewoon dorst is het leuk als er een cola machine aanwezig is op uw bedrijf. U kan een cola automaat plaatsen voor uw bezoekers of voor uw personeel of voor alle twee. Ook al noemt men het een colamachine toch zit er niet enkel coca cola in zo een frisdrankmachine. Er is een zeer groot assortiment aan frisdranken om in uw blikjesautomaat te steken. Dit gaat van “geen calorieën” drankjes over “light “dranken naar de echte gesuikerde dranken en fruitsappen. Tevens is het ook aangewezen om hiernaast ook mineraalwater aan te bieden.

Wanneer u of één van uw werknemers eventjes een dipje hebben of gewoon dorst is het leuk als er een cola machine aanwezig is op uw bedrijf. U kan een cola automaat plaatsen voor uw bezoekers of voor uw personeel of voor alle twee. Ook al noemt men het een colamachine toch zit er niet enkel coca cola in zo een frisdrankmachine. Er is een zeer groot assortiment aan frisdranken om in uw blikjesautomaat te steken. Dit gaat van “geen calorieën” drankjes over “light “dranken naar de echte gesuikerde dranken en fruitsappen. Tevens is het ook aangewezen om hiernaast ook mineraalwater aan te bieden.

Cola machines

Een cola machine is een elektrische machine die blikjes of flesjes cola en in het algemeen frisdrank verdeelt. Een drankmachine bevat meestal 33 cl frisdrank en flesjes 50 cl drank. Colamachines kunnen een bepaalde voorraad van flesjes en/of blikjes koel houden, voor een doorsnee exemplaar varieert dit van 200 tot 500 stuks. Het beste is om de automaat op een centrale plek te zetten in uw bedrijf. Indien u een cola machine wenst te plaatsen in uw bedrijf kan u deze huren bij een grote verdeler van frisdranken.

Cola automaat gratis

Indien u een blikjes automaat nodig heeft in uw bedrijf, dan kan u kiezen voor een automaat die geplaatst en onderhouden wordt door de leverancier.
Wanneer u kiest voor dit concept dan wordt uw cola automaat gratis geplaatst zonder servicekosten. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke formule waar u totaal geen omkijken naar heeft. Dit heet eigenlijk full service vending. Er worden dus geen kosten aangerekend voor de plaatsing en het onderhoud. De voorraad drank wordt tijdig bijgevuld en ook wordt het geld op tijd opgehaald. U moet zich werkelijk nergens zorgen over maken. Aarzel dus niet langer en vraag vandaag nog uw offertes aan.

Munten automaat

Indien u één of meerder cola machines in uw bedrijf plaats kan het handig zijn om ook een munten automaat te plaatsen. Nu is het wel zo dat op een drankautomaat verschillende mogelijkheden kunnen voorzien worden voor de betaling van het gekozen drankje. Er is altijd wel een gleuf voorzien voor het invoeren van muntstukken. Sommige automaten zijn ook voorzien voor het invoeren van bankbiljetten of voor een betaalkaart voor Proton. Muntautomaten of geldwisselautomaten zijn er in alle soorten en maten. Je hebt elektronische muntautomaten en mechanische muntautomaten. Elektronische automaten worden elektronisch gevoed en geven ook een elektronische puls af die de ontvanger laat weten welke munt is ingeworpen. Je kan met dergelijke automaat verschillende soorten munten onderscheiden. Met verschillende parameters worden de munten van elkaar onderscheiden. Zo wordt niet alleen het gewicht, de diameter,de dikte, maar ook het reliëf op de ingeworpen munt gemeten.
Mechanische muntautomaten zijn anders omdat ze op een mechanische manier werken en dus niet gevoed moeten worden. Daardoor is deze eerder beperkt in gebruik. Hij kan maar één soort munt ontvangen en door zijn mechanische werking is hij gevoeliger voor het doorlaten van valse munten. De levensduur van een mechanische muntautomaat is korter , daartegenover staat dan wel weer dat hij veel goedkoper is.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?