De voordelen van Coca Cola automaten in uw bedrijf

Het plaatsen van een Coca Cola automaat in uw bedrijf kan voor heel wat extra tevredenheid zorgen bij uw werknemers. Velen van uw arbeiders of bedienden blijven over de middag in het bedrijf eten, hetzij met hun eigen lunchpakket of in het bedrijfsrestaurant. Volgens de wetgeving is een werkgever verplicht water te voorzien voor zijn medewerkers maar geen frisdranken. Maar we weten allemaal dat niet iedereen het altijd heeft voor water. Sommige mensen drinken liever af en toe frisdranken om de variatie te behouden. Op die manier kan u ook deze werknemers tevreden houden door middel van het plaatsen van een Coca Cola automaat. De frisdrankautomaat zorgt ervoor dat uw werknemers of u zelf voorzien zijn van diverse frisdranken aan een zeer gunstig tarief.

Het plaatsen van een Coca Cola automaat in uw bedrijf kan voor heel wat extra tevredenheid zorgen bij uw werknemers.  Velen van uw arbeiders of bedienden blijven over de middag in het bedrijf eten, hetzij met hun eigen lunchpakket of in het bedrijfsrestaurant. Volgens de wetgeving is een werkgever verplicht water te voorzien voor zijn medewerkers maar geen frisdranken. Maar we weten allemaal dat niet iedereen het altijd heeft voor water. Sommige mensen drinken liever af en toe frisdranken om de variatie te behouden. Op die manier kan u ook deze werknemers tevreden houden door middel van het plaatsen van een Coca Cola automaat. De frisdrankautomaat zorgt ervoor dat uw werknemers of u zelf voorzien zijn van diverse frisdranken aan een zeer gunstig tarief.

Wat is de winstmarge?

Uiteraard is het , naast het feit dat u uw medewerkers tevreden wil houden, ook altijd aangewezen een zekere vorm van winstmarge te behouden wanneer u gebruik maakt van één of meerdere Coca Cola automaten in uw bedrijf. U betaalt een vorm van onderhoud en huur voor de automaat en uiteraard moeten ook de nodige dranken aangekocht worden om de automaat te voorzien van de blikjes of flessen. Daarnaast kunt u zeker ook nog een kleine vorm van winst nemen hierop.  U biedt als zaakvoerder namelijk een vorm van “service” naar uw werknemers toe door ervoor te zorgen dat zij niet ergens anders zoals in een winkel verderop of zo om drank moeten gaan en dit biedt uiteraard een meerwaarde.

Hoeveel Coca Cola automaten en waar?

In kleinere firma’s heeft men dikwijls voldoende aan de plaatsing van slechts één Coca Cola automaat. Als men echter met grotere bedrijven te maken heeft, dan is het uiteraard handig dat er op meerdere afdelingen een automaat wordt voorzien. Op die manier hoeven uw werknemers zich ook niet al te ver te verplaatsen om tot aan de Coca Cola automaat te geraken en verspillen ze dus minder tijd.  Bovendien kan het ook handig zijn verschillende Coca Cola automaten te nemen die elk een verschillend assortiment bevatten. De  tevredenheid bij uw bedienden of arbeiders zal  nog groter zijn.

Buiten aan de deur

Naast het gebruik van Coca Cola automaten In bedrijven, hanteert men ook steeds meer en meer het gebruik van automaten buiten aan de deur van een bedrijf of gewoon langs de straat. Dikwijls zijn er passerende voertuigen, en dit dan vooral in de zomer, die eigenlijk totaal geen verfrissingsdrankje bij hebben en dan ook zeer blij zijn dat ze een Coca Cola automaat zien. Men kan hier serieuze winst op maken want naast de kosten van huur, aankoop en elektriciteit  maakt men eigenlijk zuivere winst. Een kleine bijverdienste die soms vlugger groot kan worden dan u zou denken.

Een Coca Cola automaat is dus zowel handig voor uw winstmarge, als voor de tevredenheid van uw bedrijf en misschien ook voor uw eigen gemak.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offertes aan voor uw Coca Cola automaat en les uw dorst in een mum van tijd met een uitgebreid assortiment aan dranken

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?