Drankautomaat huren: de voordelen

Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom een coca cola automaat huren interessant kan zijn voor uw bedrijf. U kunt er bijvoorbeeld een plaatsen in de kantine, voor uw werknemers. Een coca cola automaat huren zal er voor zorgen dat uw werknemers altijd over een fris drankje kunnen beschikken, wat hun comfort zal verhogen en zo ook hun productiviteit zal doen stijgen. Ook al bent u slechts een kmo met weinig werknemers, dan nog kan een coca cola automaat huren een interessante investering zijn. Er zijn namelijk ook kleinere modellen van frisdrankautomaten op de markt, die u bovendien op bijna elke locatie kunt installeren.

Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom een drankautomaat huren interessant kan zijn voor uw bedrijf. U kunt er bijvoorbeeld een plaatsen in de kantine, voor uw werknemers. Een drankautomaat huren zal er voor zorgen dat uw werknemers altijd over een fris drankje kunnen beschikken, wat hun comfort zal verhogen en zo ook hun productiviteit zal doen stijgen. Ook al bent u slechts een kmo met weinig werknemers, dan nog kan een drankenautomaat huren een interessante investering zijn. Er zijn namelijk ook kleinere modellen van frisdrankautomaten op de markt, die u bovendien op bijna elke locatie kunt installeren.

Een drankautomaat huren kan u extra klanten opleveren.

Stel: u gaat een cola automaat huren om voor de ingang van uw winkel te plaatsen. Wat zal er dan gebeuren? Om te beginnen gaat u, vooral op warme dagen, heel wat consumenten in de richting van uw zaak lokken. Wat u ook binnen verkoopt, ook al is voeding niet uw corebusiness, een coca cola automaat huren zorgt voor extra potentiële klanten. Tip: plaats een affiche of een stapel flyers waarop uw producten of diensten worden aangeprijsd, naast de drankenautomaat. Klanten die op een warme dag net een fris drankje hebben kunnen kopen, zullen in een prima stemming zijn en daardoor meer open staan voor een nieuwe aankoop.

Maar wat als u ook binnen in uw winkel gekoelde dranken verkoopt? Is een drankautomaat huren dan nog een even goed idee? Het antwoord is verrassend genoeg ja! Heel wat klanten hebben geen zin om een winkel binnen te gaan voor hun drankje en daarna in een misschien lange rij voor de kassa te staan om het af te rekenen. Het geheim van het succes van frisdrankautomaten is net hun gebruiksgemak. Indien u geen frisdrankautomaat voorziet zullen potentiële klanten misschien niet zozeer gekoelde dranken uit uw rekken kopen, maar op zoek gaan naar de volgende frisdrankautomaat! Kortom: een drankenautomaat huren is een manier om uw klanten een service te gunnen die ze bij uw concurrenten misschien niet krijgen.

Verhuur drankautomaten: niets is gemakkelijker!

Een frisdrankautomaat huren zorgt ervoor dat u gegarandeerd producten van topkwaliteit kunt aanbieden op uw locatie. U bent verzekerd van een uitgebreid assortiment in uw coca cola automaat met de lekkerste frisdranken voor elk moment van de dag. Het mooiste is, dat u zich daarbij over bijna niets zorgen moet maken. Een drankautomaat huren, betekent dat het verhuurbedrijf bijna alle zorgen op zich neemt.

  • de plaatsing van de drankautomaat;
  • het onderhoud van de automaat;
  • het bijvullen van de drankenautomaat.

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om bepaalde services – bijvoorbeeld het bijvullen of het onderhoud – toch zelf te verrichten. Een drankautomaat huren, begint met het grondig bespreken van een contract waarin heel precies wordt vastgelegd wat u zelf doet en wat de leverancier voor u regelt. Flexibiliteit is hier het toverwoord!

Nodig om een verhuur van drankenautomaten? Een frisdrankautomaat huren ook iets voor u? Vraag dan vandaag nog tot drie GRATIS offertes drankautomaat aan. Het is helemaal vrijblijvend en u krijgt gegarandeerd een antwoord binnen de 48 uur!

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?