Een drankautomaat plaatsen: waar, welk type, waarom en wie?

Als u een drankautomaat wil plaatsen dan moet u met heel veel vragen rekening houden. Dit grondig doen zal er voor zorgen dat uw automaat het volle rendement haalt.

Als u een drankautomaat wil plaatsen dan moet u met heel veel vragen rekening houden. Dit grondig doen zal er voor zorgen dat uw automaat het volle rendement haalt.

Een drankautomaat plaatsen: waar?

Op plaatsen waar veel mensen passeren, vinden we ook vaak een drankautomaat terug. Denk maar aan scholen, ziekenhuizen, parkeergarages, stations, enzovoort. Als u een bedrijfsleider bent of aan het hoofd staat van een ziekenhuis of een school, dan kunt u overwegen om een drankautomaat te plaatsen op drukbezochte plaatsen. In bedrijven kan dit bijvoorbeeld in een wachtruimte, aan de balie of in de keuken, in scholen op de speelplaats.

Een drankautomaat plaatsen: waarom en welk type?

Voordat u een drankautomaat aankoopt of huurt, stelt u zich best even de vraag welke dranken u wil aanbieden. In de meeste frisdrankautomaten kunt u ook gezonde sappen, water en suikervrije dranken kwijt. Misschien wil u een automaat met warme dranken laten plaatsen, zodat uw werkgevers ’s ochtends kunnen genieten van een tasje koffie of thee. Of misschien opteert u wel voor energiedranken, zodat uw werkgevers alert blijven tijdens het zware fysieke werk dat ze verrichten.
Bedenk ook even hoeveel personen gebruik zullen maken van de automaat en beslis dan hoe groot deze moet zijn.

Een drankautomaat plaatsen: wie?

Drankautomaten worden steeds door een gespecialiseerd bedrijf geplaatst. Het enige dat u hoeft te doen, is uw keuze maken tussen de verschillende leveranciers, die perfect aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen. Het bedrijf dat de automaat plaatst en waarmee u een servicecontract afsluit, zal instaan voor het onderhoud van de automaat en het bijvullen van de stock. Na de plaatsing van de drankautomaat, hoeft u verder dus geen stappen meer te ondernemen. Enkel nog genieten van verfrissende koude dranken en een lekker tasje warme koffie of thee.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?