Drankautomaten huren: de voordelen

Als u bedrijfsleider bent kunt u heel wat voordelen halen als u beslist een drankautomaat te huren. Zowel voor uw werknemers als voor uw klanten kan een drankautomaat een toegevoegde waarde zijn.

Als u bedrijfsleider bent kunt u heel wat voordelen halen als u beslist een drankautomaat te huren. Zowel voor uw werknemers als voor uw klanten kan een drankautomaat een toegevoegde waarde zijn.

Drankautomaat huren en uw werknemers plezieren

Als u een drankautomaat huurt om in de kantine te plaatsen, zorgt u ervoor dat uw werknemers op elk moment van de dag kunnen genieten van een frisdrank of warme drank. Dit kan ervoor zorgen dat hun productiviteit stijgt. Bent u directeur van een klein bedrijf, dan kunt u overwegen om een kleiner model drankautomaat te huren.

Drankautomaat huren en uw klanten in de watten leggen

Natuurlijk is het aangenaam voor uw klanten die in de wachtruimte zitten om te genieten van een lekkere warme drank of verkoelende frisdrank. Maar heeft u er al eens bij stilgestaan dat de huur van een automaat u zelfs extra klanten kan opleveren? Als u zo’n automaat in de ingang van uw winkel plaatst bijvoorbeeld, kunt u voorbijgangers in de richting van uw zaak lokken. Klanten die op een warme dag snakken naar een verfrissend drankje, zullen graag gebruik maken van uw extra service. Ze staan daarna meer open voor de aankoop van uw product.
Ook in een station of aan een balie is het plaatsen van een drankautomaat een goed idee. Klanten die moeten wachten en in de rij moeten staan, vinden dit lang niet zo erg als ze een drankje bij de hand hebben.

Een drankautomaat huren:
* om uw werknemers te plezieren
* om klanten te verwennen
* om nieuwe klanten aan te trekken

Het gemak van de huur van een drankautomaat

Als u uw keuze heeft kunnen maken tussen de verschillende aanbieders van drankautomaten, dan is het grootste deel van het werk al achter de rug. De leverancier neemt immers het werk uit uw handen door de automaat te plaatsen, te onderhouden en bij te vullen. U bent vanaf dan steeds verzekerd van de beste dranken die op de ideale temperatuur geserveerd worden.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?