Een frisdrankautomaat huren : hoe kiezen?

Als u een frisdrankautomaat wil huren voor in uw school, ziekenhuis of bedrijf, bedenk dan op voorhand waar u deze best plaatst en wat u zal aanbieden.

Als u een frisdrankautomaat wil huren voor in uw school, ziekenhuis of bedrijf, bedenk dan op voorhand waar u deze best plaatst en wat u zal aanbieden. Kies bij voorkeur een plaats waar veel mensen passeren of samenkomen. Denk bijvoorbeeld aan een wachtkamer, de toiletten of de balie. Hou ook rekening met het publiek dat op die plaatsen komt. Voorzie bijvoorbeeld suikervrije dranken op een school, light frisdranken in een bedrijf waar veel vrouwen werken die op hun lijn letten en energiedranken voor personen die zware fysieke inspanningen leveren.
Hou ook rekening met de dagelijkse hoeveelheid drank die ongeveer zal worden afgenomen. Doe bijvoorbeeld een rondvraag bij uw werknemers welke drank te verkiezen en hoe vaak ze frisdrank drinken per dag of per week. Bepaal aan de hand van al deze factoren welke automaat het meest geschikt is.

Een leverancier voor de huur van een frisdrankautomaat vinden

Waar gaat u uw frisdrankautomaat huren? Zorg ervoor dat u de aanbiedingen van een aantal leveranciers met elkaar vergelijkt. Ga op zoek naar een betrouwbare leverancier die kwaliteitsvolle automaten levert.

Leasing Utilitaire
Bepalen de keuze van de frisdrankautomaat:
* plaats
* publiek
* hoeveelheid van afname

U heeft een leverancier gevonden; wat nu?

Als u uw keuze gemaakt heeft en de voor u juiste leverancier de machine heeft laten installeren, is het tijd voor de opvolging. Meestal werken leveranciers met servicecontract. Dit houdt in dat de leverancier het algemene onderhoud voor zich neemt. Dat wil zeggen dat hij op vaste tijden de automaat komt nakijken en de stock komt bijvullen. Het enige wat u dus maar hoeft te doen, is de machine bijvullen als deze leeg dreigt te geraken.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?