Frisdrankautomaten: hoe een keuze maken?

Frisdrankautomaten hebben heel wat voordelen. Hebt u een bedrijf? Dan zijn frisdrankautomaten een uitstekende manier om het bedrijfsrestaurant of de kantine nog wat aangenamer te maken. Ze maken het uw werknemers ook gemakkelijk door hen op elk moment de gelegenheid te geven om snel een gekoeld drankje mee te pikken. Zeker met onze warme zomers is dat geen overbodige luxe! Ook in andere publieke ruimtes zoals scholen, winkels, ziekenhuizen ... kunnen frisdrankautomaten een gewaardeerde service leveren en extra inkomsten genereren voor uw zaak! Kiezen voor het plaatsen van frisdrankautomaten is dus een verstandige zet. Maar hoe maakt u die keuze?

Frisdrankautomaten hebben heel wat voordelen. Hebt u een bedrijf? Dan zijn frisdrankautomaten  een uitstekende manier om het bedrijfsrestaurant of de kantine nog wat aangenamer te maken. Ze maken het uw werknemers ook gemakkelijk door hen op elk moment de gelegenheid te geven om snel een gekoeld drankje mee te pikken. Zeker met onze warme zomers is dat geen overbodige luxe! Ook in andere publieke ruimtes zoals scholen, winkels, ziekenhuizen … kunnen frisdrankautomaten een gewaardeerde service leveren en extra inkomsten genereren voor uw zaak! Kiezen voor het plaatsen van frisdrankautomaten is dus een verstandige zet. Maar hoe maakt u die keuze?

De belangrijkste factoren bij het kiezen van een drankautomaat

Wanneer u moet kiezen tussen verschillende frisdrank automaten, dient u eerst even alles goed op een rijtje te zetten. Er zijn namelijk heel wat verschillende factoren die een invloed kunnen hebben op uw keuze. Bent u bijvoorbeeld de zaakvoerder van een winkel, dan moet u nadenken over het aantal klanten dat u dagelijks over de vloer krijgt en de optimale locatie waar u de drankautomaat wilt plaatsen. Bent u daarentegen op zoek naar frisdrankautomaten voor uw bedrijf, dan moet u rekening houden met uw aantal werknemers en hun consumptiegedrag.

Enkele voorbeelden van belangrijke factoren wanneer u op zoek gaat naar frisdrankautomaten:

  • het aantal blikjes of flesjes dat een drankautomaat kan leveren alvorens opnieuw te moeten worden bijgevuld;
  • de frequentie waarmee de coca cola automaat kan worden bijgevuld, door u of door het bedrijf dat de drankautomaat ter beschikking stelt;
  • de verschillende huur- of verkoopformules die leveranciers van cola automaten u kunnen aanbieden;
  • de eventuele gelegenheid om een tweedehands drankautomaat aan te kopen.

DRANKAUTOMATEN: de verschillende stappen.

Bij het plaatsen van cola automaten in uw bedrijf, winkel of andere locatie dient u verschillende stappen te doorlopen. Eerst moet u nadenken over de plaats waar de drankautomaat uiteindelijk terecht moet komen. Hebt u veel of weinig plaats? Wilt u gaan voor compacte tafelmodellen of grote modellen van fris drankautomaten? Wanneer u zich daarover een idee hebt gevormd, moet u eens kijken naar het aantal van uw collega’s of klanten dat regelmatig frisdrank drinkt. Misschien kunt u hierover een korte rondvraag organiseren? Als er veel frisdrankdrinkers zijn, kiest u het best voor frisdrankautomaten die een groot aantal flesjes of blikjes kunnen bevatten.

Vervolgens kunt u op zoek gaan naar betrouwbare leveranciers. U kunt daarvoor bijvoorbeeld gebruik maken van gespecialiseerde websites zoals deze. Zorg dat die leveranciers u frisdrankautomaten kunnen leveren die goed kunnen worden beveiligd. Bij heel wat bedrijven kunt u frisdrankautomaten huren en kopen. Indien u frisdrankautomaten wilt kopen, vraag dan bij het bedrijf in kwestie zeker naar de garantie die u kunt krijgen. Hoe lang is ze, en wat is er al dan niet inbegrepen? Kijk goed naar uw budget en beslis op basis daarvan of u:

  • frisdrankautomaten wilt huren of leasen;
  • nieuwe frisdrankautomaten wilt kopen;
  • tweedehands frisdrankautomaten wilt kopen. Dit zal in ieder geval goedkoper zijn, maar houd wel rekening met de eventueel oplopende onderhoudskosten!

Een drankautomaat kopen of huren? Op zoek naar frisdrankautomaten? Vraag vandaag nog meerdere GRATIS offertes frisdrankautomaten aan. Het is geheel vrijblijvend en u krijgt een antwoord binnen de 48 uur!

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?