Meer en meer vendingautomaten

Vending is een term die gebruikt wordt ter verwoording van distributieautomaten voor verschillende doeleinden. Dit kunnen dus automaten zijn die gebruikt worden voor snoep, dranken, brood, groenten,…Kortom er zijn vendingautomaten voor diverse zaken en dit assortiment breidt nog steeds uit. Het gebruik van vendingautomaten zorgt er namelijk voor dat men het nodige kan aanbieden aan de klant zonder dat men een meerkost heeft van een personeelslid die daadwerkelijk de klanten hoeft te bedienen. Voor de tewerkstelling is dit uiteraard niet goed, maar voor bedrijven die vendingautomaten aanschaffen of verkopen des te meer.

Vending is een term die gebruikt wordt              ter verwoording van distributieautomaten voor verschillende doeleinden. Dit kunnen dus automaten zijn die gebruikt worden voor snoep, dranken, brood, groenten,…Kortom er zijn vendingautomaten voor diverse zaken en dit assortiment breidt nog steeds uit. Het gebruik van vendingautomaten zorgt er namelijk voor dat men het nodige kan aanbieden aan de klant zonder dat men een meerkost heeft van een personeelslid die daadwerkelijk de klanten hoeft te bedienen. Voor de tewerkstelling is dit uiteraard niet goed, maar voor bedrijven die vendingautomaten aanschaffen of verkopen des te meer.

Koffie, een belegd broodje of iets anders?

De vendingautomaten voor koffie en warme dranken zijn al goed ingeburgerd in onze bedrijven of openbare plaatsen. Maar wat eigenlijk nieuwer is zijn bijvoorbeeld de automaten waar men belegde broodjes in voorziet. Deze automaten brengen natuurlijk wel wat meer onderhoud met zich mee want deze automaten moet heel veel aangevuld worden. Toch is dit als bedrijf een groot gemak om soortgelijke zaken te kunnen aanbieden aan uw medewerkers. Waar vroeger een cafetaria nodig was met een aantal mensen die zorgden voor de bediening, daar heeft men nu enkel nog een aantal automaten nodig.

Het kostenplaatje

Vendingautomaten kan men huren of kopen of in sommige gevallen zelfs kosteloos gebruiken. Alles hangt eigenlijk af van het verbruik, de hoeveelheid toestellen die men wenst,… Vele leveranciers zullen hun prijzen bepalen aan de hand van hoeveel toestellen u wil plaatsen, hoe dikwijls u voorziet dat men zal moeten komen opvullen of welke producten u wenst te voorzien in de vendingautomaat. Eigenlijk kan men inmiddels voor zo goed als elk product een vendingautomaat aanschaffen. Op die manier kan u namelijk dag en nacht blijven verkopen zonder dat u ook maar een moment ongerust moet zijn of u al dan niet uw geld zal ontvangen. Hier geldt de regel: geen geld, geen product dus eigenlijk kan u op beide oren slapen. Een groot aantal vendingautomaten zijn ondertussen ook uitgerust met een betaalkaartgleuf. Men kan  betalen met een bankkaart dus men heeft geen kleingeld meer nodig voor de automaten. Dit biedt  een nog groter voordeel naar veiligheid toe want op die manier is het voor dieven totaal zinloos om de automaat te plunderen. Uiteindelijk zal er toch geen geld aanwezig zijn.

Meestal verzorgt de leverancier ook een goede service op gebied van onderhoud en pannes. Dit zijn uiteraard ook zaken die moeten vergeleken worden van leverancier tot leverancier. U bent namelijk niets met een vendingautomaat die niet werkt en weken onoperationeel staat omdat uw leverancier niet kan langskomen voor een reparatie. U zal dus misschien in sommige gevallen iets meer betalen maar misschien krijgt men dan ook wel een betere service;  Om op deze vragen een antwoord te vinden is het noodzakelijk diverse offertes aan te vragen.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offertes voor uw vendingautomaten en vergelijk prijs, kwaliteit en service zeer nauwkeurig zodat u weet welke leverancier u het meeste kan bieden.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?