Snackautomaten met of zonder service

Snackautomaten duiken vandaag de dag overal op. Zowel bedrijven, scholen en openbare gebouwen zien meer en meer het nut van het plaatsen van een snackautomaat. Vooral in ons huidig werkritme en de hedendaagse drukte is het soms moeilijk om op regelmatige tijdstippen te eten. Snackautomaten kunnen uiteraard geen volwaardige maaltijd vervangen maar ze kunnen er wel voor zorgen dat men een tijdelijke hongerstiller kan verorberen.

Snackautomaten duiken vandaag de dag overal op. Zowel bedrijven, scholen en openbare gebouwen zien meer en meer het nut van het plaatsen van een snackautomaat.  Vooral in ons huidig werkritme en de hedendaagse drukte is het soms moeilijk om op regelmatige tijdstippen te eten. Snackautomaten kunnen uiteraard geen volwaardige maaltijd vervangen maar ze kunnen er wel voor zorgen dat men een tijdelijke hongerstiller kan verorberen. Op die manier kan uw personeel op een aangename manier uitkijken naar de lunch of naar het eind van de werkdag in plaats van ongeduldig te zitten wachten tot de klok het einduur aanduidt.  Bovendien zien vele de snackautomaat als een aangename pauze en zal dit enkel en alleen de tevredenheid van uw personeel sterk doen stijgen. En tevreden personeel zorgt nog steeds voor betere resultaten en dat is uiteindelijk het beste voor u en uw bedrijf.

Ook gezonde snacks

Vroeger zag men een snackautomaat dikwijls als een grote boosdoener die ervoor zorgde dat mensen te veel snoepten en op die manier ongezond en dik werden. Ondertussen zijn snackautomaten ook mee geëvolueerd en kan men in bepaalde toestellen ook gezonde snacks vinden. Hoeveel of welke snacks er in de snackautomaat aanwezig zijn is volledig uw eigen keuze. Zelfs fruit of belegde broodjes is een mogelijkheid zodat u zich dus geen zorgen hoeft te maken om het welzijn van uw medewerkers

Wie doet wat

Op welke manier de snackmachine zal bevoorraad worden is een volgend aspect.  Kiest u ervoor dit op regelmatige manier zelf te doen, dan is dit perfect mogelijk. Maar “full service” snackautomaten worden echter veel meer gevraagd. Dit houdt namelijk in dat de leverancier die het toestel levert gewoonweg voor alles zorgt. Het onderhoud, het opvullen, het ledigen kortom u hoeft zich totaal van niets aan te trekken.  Er zijn zelfs een aantal leveranciers die hun snackautomaten volledig kosteloos ter beschikking stellen maar of ze dit doen hangt natuurlijk af van de omzet van uw machines en hoeveel machines u in omloop hebt.

Snackautomaten: nieuw of tweedehands?

Voor bedrijven of zaakvoerders die snackautomaten willen aankopen is er een bijkomende mogelijkheid, namelijk het aankopen van tweedehands toestellen. Meer en meer leveranciers bieden de mogelijkheid tot  het aankopen van snackautomaten. Ook tweedehands toestellen worden dikwijls verkocht aan lage prijzen. Dit bekent niet dat die toestellen niet meer werken of slecht zijn maar sommige leveranciers hebben onderhoudscontacten met hun klanten die snackautomaten huren en in die contracten is dikwijls een artikel aanwezig waar staat dat de klant regelmatig recht heeft op een nieuwe automaat. Op die manier verkopen ze dan de andere automaten aan een lagere prijs, waardoor u soms echte koopjes kan doen. Internetsites waar diverse tweedehandsartikelen verkocht worden zijn echter niet aan te raden. Wij kunnen u adviseren om via onze offertes online prijzen en informatie te vragen bij erkende leveranciers van snackautomaten.  Op die manier hebt u de zekerheid dat het toestel nog goed werkt en krijgt u in vele gevallen ook nog garantie.

Vraag meteen uw vrijblijvende offertes aan voor uw snackmachines. Huren, kopen, nieuw of tweedehands, alles is mogelijk en bij elke aanvraag zal u een aantal korte vragen krijgen zodat wij u de beste leveranciers en de meest passende offertes kunnen voorschotelen.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?