Vending machine

Elk bedrijf is anders maar ieder bedrijf kan wel een vending machine gebruiken. Vending machines kunnen gaan van klein tot groot, aangevuld met een munten automaat om briefjesgeld om te wisselen. Het plaatsen van een vending machine in uw bedrijf is eigenlijk zeer simpel ;De levering en de technische service laat u uitvoeren door het bedrijf waarbij u uw vendingmachines bestelt. Deze kan u ook bijstaan bij uw keuze en het bepalen van de locatie voor de automaat. Vraag vandaag nog uw offertes aan.

Elk bedrijf is anders maar ieder bedrijf kan wel een vending machine gebruiken. Vending machines kunnen gaan van klein tot groot, aangevuld met een munten automaat om briefjesgeld om te wisselen.
Het plaatsen van een vending machine in uw bedrijf is eigenlijk zeer simpel ;De levering en de technische service laat u uitvoeren door het bedrijf waarbij u uw vendingmachines bestelt. Deze kan u ook bijstaan bij uw keuze en het bepalen van de locatie voor de automaat. Vraag vandaag nog uw offertes aan.

Vending machines

U kan kiezen uit verschillende soorten vending machines voor verschillende soorten dranken. Er is er zeker eentje die voldoet voor uw situatie. Een gesloten vending automaat is het meest geschikt voor een bedrijf met meer dan 50 werknemers, te plaatsen in de hal of in de kantine. Gesloten vendingmachines zijn voorzien van een logo en diegene met een deur zijn voorzien voor een optimale product display. Over het algemeen kan men stellen dat één frisdrankautomaat voldoende is voor ongeveer 75 personen (personeel of bezoekers) in functie van wachttijden en stock.
Een goede plaats vinden voor de vendingmachine is belangrijk om lange loopafstanden te vermijden die natuurlijk tot tijdsverlies voor uw bedrijf zouden kunnen leiden. Plaats u de automaat in de plaats waar er gegeten wordt zodat er iets gedronken kan worden bij de maaltijd? Of eerder in de vergaderzaal om het hoofd koel te houden tijdens een vergadering? Met een drankje kan u ook de gasten ontvangen aan de receptie. Al deze mogelijkheden dient u te overwegen bij het aanschaffen van vending automaten.
Ook over het aanbod van dranken dient u na te denken. Belangrijk is dat u altijd natuurlijk mineraalwater aanbiedt en een evenwichtig drankassortiment opstelt. Dit bestaat uit full calorie –dranken, low calorie -dranken en light – dranken.

Automaten vending

Bij uw keuze uit het ruime assortiment van automaten vending kan u zelf kiezen welke dranken u wil aanbieden in uw bedrijf of u laten adviseren zodat er echt een oplossing op maat kan gevonden worden voor uw specifieke situatie.
Er zijn verschillende formules voor het aanschaffen van een vending automaat in uw bedrijf. Indien u kiest voor een full service formule is de plaatsing, het bijvullen van de automaat en het tellen en verzamelen van de muntstukken inbegrepen. Indien u niet kiest voor de “all in” – formule , kan u kiezen voor het huren van de automaat. In elk geval wanneer er iets scheelt met één van uw verdeelautomaten, neemt u gewoon contact op met de technische dienst en er zal snel een technieker ter plaatse komen om de technische panne te verhelpen.

Cola vending

Er zijn verschillende formaten en modellen van drankautomaten. Voor elke situatie en in elke omgeving is er wel een automaat die antwoord biedt op een bepaalde vraag. Groot of klein, geen probleem. Vraag uw offerte aan en een vertegenwoordiger voor cola vending zal bij u op bezoek komen om met u al uw wensen en behoeften te bespreken om zo een oplossing aan te bieden die past voor uw situatie . Wanneer de verkoopsovereenkomst afgesloten wordt zal de automaat binnen de 4 à 5 weken worden geplaatst. Wacht niet langer en vraag vandaag nog uw offerte aan.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?