Verkoopautomaten toegelicht

Verkoopautomaten die snoep, frisdrank, warme dranken en snacks verdelen vindt men traditioneel terug in bedrijfs- of schoolkantines, op stations, in ziekenhuizen en rusthuizen, in wachtruimtes, in tankstations en in parkeergarages.

Verkoopautomaten die snoep, frisdrank, warme dranken en snacks verdelen vindt men traditioneel terug in bedrijfs- of schoolkantines, op stations, in ziekenhuizen en rusthuizen, in wachtruimtes, in tankstations en in parkeergarages.

De voordelen van verkoopautomaten

Het grootste voordeel van automaten is dat de producten op de perfecte temperatuur geconsumeerd kunnen worden en dit 24 uur op 24. Als werknemers dus een dipje hebben of een chauffeur onderweg een boost nodig heeft, dan brengt een verkoopautomaat soelaas.
Ook voor de persoon die de verkoopautomaat laat installeren zijn er voordelen. Een verkoopautomaat vergt weinig moeite; de leverancier komt de machine installeren en dankzij een servicecontract wordt de machine op regelmatige basis gecheckt en wordt de stock bijgevuld. Het enige dat u dus hoeft te doen als werkgever of directeur, is de machine dagelijks (laten) bijvullen.

Een verkoopautomaat huren, leasen of kopen?

De aankoop van een verkoopautomaat is op langere termijn goedkoper dan de huur ervan. Toch kiezen de meeste personen ervoor om een automaat te huren, omdat de investering dan gespreid wordt.

Verkoopautomaten:
* verdelen frisdrank, warme dranken, snacks, snoep of brood
* verdelen opnieuw sapjes
* worden steeds gesofisticeerder

Evolutie in aanbod van verkoopautomaten

Vroeger werden er haast uitsluitend klassieke vruchtensappen verdeeld door de verkoopautomaten. Later maakten de frisdranken hun intrede en hoewel deze producten nog steeds enorm populair zijn, zijn de vruchtensappen de laatste tijd weer helemaal terug. Vooral in scholen let men erop sapjes in plaats van frisdranken te verdelen, om obesitas bij kinderen tegen te gaan.
Tegenwoordig beschikken de meeste bakkers zelfs over een verkoopautomaat die brood verdeelt na de openingsuren.

Verschillen in verkoopautomaten

Er bestaan nog steeds verkoopautomaten waar men munten in moet werpen, maar de automaten waar men elektronisch kan betalen verschijnen meer en meer in het straatbeeld. Verkoopautomaten worden ook steeds veiliger; de binnenkant wordt tegenwoordig bijvoorbeeld volledig uitgevoerd in staal. Verder zorgt een scanner ervoor dat de munten die ingeworpen worden, herkend worden. Buitenlandse munten worden dus niet aanvaard.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?