Coca cola automaat huren voor kantoor: nuttige tips

U brengt een groot deel van uw dag door op kantoor. Soms voelt u zich daarbij verveeld of uitgeput. Een verfrissend drankje kan dan de manier zijn om uzelf terug op scherp te stellen. Wellicht is het niet mogelijk om snel even uw kantoorgebouw te verlaten om in de dichtstbijzijnde winkel een drankje te gaan kopen. Daarom is een coca cola automaat huren zo'n goed idee: het zorgt ervoor dat u altijd snel verfrist geraakt, zonder de tijd te verliezen die u aan uw werk dient te besteden. Een coca cola automaat huren doet u echter niet zomaar. Hier volgen enkele tips om u te helpen bij het automaat huren voor uw kantoor.

U brengt een groot deel van uw dag door op kantoor. Soms voelt u zich daarbij verveeld of uitgeput. Een verfrissend drankje kan dan de manier zijn om uzelf terug op scherp te stellen. Wellicht is het niet mogelijk om snel even uw kantoorgebouw te verlaten om in de dichtstbijzijnde winkel een drankje te gaan kopen. Daarom is een coca cola automaat huren zo’n goed idee: het zorgt ervoor dat u altijd snel verfrist geraakt, zonder de tijd te verliezen die u aan uw werk dient te besteden. Een coca cola automaat huren doet u echter niet zomaar. Hier volgen enkele tips om u te helpen bij het  automaat huren voor uw kantoor.

Zoek de ruimte voor uw coca cola automaat

Waar kunt u de drankautomaat het best plaatsen? Alvorens het coca cola automaat huren, kunt u zich daarvan best een goed idee vormen. De kantine is natuurlijk een ideale plaats voor het plaatsen van een drankautomaat. Maar er zijn ook andere plaatsen mogelijk zoals:

  • De rokersruimte
  • De toiletten
  • De receptie

Kies bij voorkeur voor plaatsen waar er mensen samenkomen of vaak langslopen. Bedenk ook eens of de plaats toegankelijk is voor uw bezoekers. Een coca cola automaat huren kan namelijk ook een uitstekende manier zijn om uw leveranciers en klanten van een bijkomende service te voorzien. Als u een geschikte plaats hebt gekozen, moet u nagaan welk model van frisdrankautomaat daar het beste past. Kiest u voor een compact model dat bijvoorbeeld op een tafel kan worden gezet of een full-size model dat op zichzelf staat? Hou daarbij natuurlijk ook rekening met de hoeveelheid die u denkt dat er dagelijks zal worden afgenomen. Doe daarvoor misschien even navraag op de werkvloer naar het drinkgedrag van uw collega’s: drinken ze vaak frisdranken en zo ja, hoe vaak precies? Ga ook eens na welke drankjes ze verkiezen: hun voorkeur zal misschien belangrijk zijn voor uw keuze van leverancier voor het drankautomaat huren. Net zo belangrijk is de verpakking die uw collega’s verkiezen. De meeste drankautomaten werken met blikjes van 33 cl of plastic flesjes van 50 cl. Het is belangrijk om deze fase niet over te slaan: het zou erg jammer zijn om na het drankautomaat huren te merken dat uw collega’s de drankautomaat niet gebruiken omdat deze niet aan hun verwachtingen voldoet!

Zoek leveranciers van frisdrankautomaten.

Waar een coca cola automaat huren? Zorg ervoor dat u een aantal leveranciers goed kunt vergelijken. Dat kunt u bijvoorbeeld via gespecialiseerde websites als deze. Ga op zoek naar een betrouwbare leverancier die u automaten kan aanbieden die:

  • kwaliteitsvolle dranken bevatten;
  • niet te gemakkelijk gekraakt kunnen worden.

Eenmaal het coca cola automaat huren in uw bedrijf van start is gegaan, moet u natuurlijk het proces goed blijven opvolgen. Ga na of de cola automaat tijdig bijgevuld geraakt. Vergeet niet dat het goed mogelijk is dat uw collega’s steeds vaker van de drankenautomaat gebruik zullen gaan maken wanneer zij het gebruiksgemak daarvan ontdekt hebben. Ga ook na of de koeltemperatuur van de drankjes aan de verwachtingen blijft beantwoorden. Wanneer de drankjes niet koud genoeg zijn, is dit niet aangenaam, maar te koud is zeker niet gezond.
Een coca cola automaat huren? Uw zoektocht begint hier! Vraag meerdere GRATIS offertes cola automaat aan en u krijgt een antwoord binnen de 48 uur!

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaatomaat ?