Zoeken

Search

Tweedehands drankautomaten

In sommige gevallen kan het aangewezen zijn, om een tweedehands drankautomaat aan te schaffen. Bijvoorbeeld wanneer je een dranken automaat wil zetten buiten voor voorbijgangers. Je ziet zo een tweedehands drankautomaat bijvoorbeeld aan een car wash voor de mensen die hun auto komen wassen of naast een broodautomaat bij de lokale bakker. Handelaars kopen een tweedehands automaat , vullen hem met blikjes of flesjes en verdienen zo hun aankoopprijs snel terug. Het zijn vaak niet enkel drankenautomaten die tweedehands gekocht worden maar ook vending machines. In het geval van de car wash bijvoorbeeld staat er vaak ook een vending machine voor materiaal dat je nodig zou kunnen hebben voor het kuisen van je auto. Deze zijn niet altijd tweedehands aangekocht maar dit is zeker een optie wanneer men een kleine investering wenst te doen die men snel kan terugverdienen.

Lire plus »

Frisdrankautomaat: de nieuwste trends

Als u overweegt om een frisdrankautomaat te plaatsen in uw bedrijf, school of winkelruimte, kan het zeker geen kwaad om op de hoogte zijn van de nieuwste trends wanneer het gaat om frisdranken. De smaak van de consument is voortdurend in beweging en u doet er dus goed aan die te volgen als u wilt dat er veel gebruik wordt gemaakt van uw frisdrankautomaat.

Lire plus »

Drankautomaten kopen?

Drankautomaten kopen is hoe dan ook de formule waarmee u op termijn het goedkoopste af bent. Drankautomaten gaan namelijk vele jaren mee, zodat u op het einde van de levensduur uw investering met zekerheid hebt terugverdiend.

Lire plus »

Coca cola automaat huren voor kantoor: nuttige tips

U brengt een groot deel van uw dag door op kantoor. Soms voelt u zich daarbij verveeld of uitgeput. Een verfrissend drankje kan dan de manier zijn om uzelf terug op scherp te stellen. Wellicht is het niet mogelijk om snel even uw kantoorgebouw te verlaten om in de dichtstbijzijnde winkel een drankje te gaan kopen. Daarom is een coca cola automaat huren zo’n goed idee: het zorgt ervoor dat u altijd snel verfrist geraakt, zonder de tijd te verliezen die u aan uw werk dient te besteden. Een coca cola automaat huren doet u echter niet zomaar. Hier volgen enkele tips om u te helpen bij het automaat huren voor uw kantoor.

Lire plus »

Drankautomaat huren: de voordelen

Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom een coca cola automaat huren interessant kan zijn voor uw bedrijf. U kunt er bijvoorbeeld een plaatsen in de kantine, voor uw werknemers. Een coca cola automaat huren zal er voor zorgen dat uw werknemers altijd over een fris drankje kunnen beschikken, wat hun comfort zal verhogen en zo ook hun productiviteit zal doen stijgen. Ook al bent u slechts een kmo met weinig werknemers, dan nog kan een coca cola automaat huren een interessante investering zijn. Er zijn namelijk ook kleinere modellen van frisdrankautomaten op de markt, die u bovendien op bijna elke locatie kunt installeren.

Lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen

Hebt u reeds een colaautomaat ?